Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kuřecí paella z brambor

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Středně náročný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 074 kJ /
496 kcal
Bílkoviny11,23 g
Tuky16,54 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 628 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy68,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky i s kůží, pokud ji nechceme, odstraníme ji a restujeme na oleji. Krok 2: Osolíme, opepříme a přiklopíme poklicí. Krok 3: Po chvíli přidáme nakrájené brambory a opět opékáme dokřupava. Krok 4: Dále přidáme nakrájenou cibuli, papriku, okurky, hrášek a okořeníme paprikou. Když je vše opečeno, přidáme hořčici a promícháme.

Zveřejněno 28. 5. 2012

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-Jiří Babica včerejší pořad.

Jídlo je rychlé a skvělé, plné zeleniny. Moc jsme si pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí paella z brambor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y7XV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí paella z brambor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y7XV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (52)

Výborný obídek :-K

Pajaja: díky moc, zrovna si to vzala kámoška-vytištěné, že to uvaří v práci, protože to u nich mělo úspěch:-)

Mně je vlastně úplně jedno, jak se pokrm jmenuje, pro mně je důležitější, že vidím foto a tohle, tohle mi bude chutnat! :-K:yes:+ Jani, jako vždy pěkné!

Teda Jani, já snad zajedu do Valencie je upozornit, že celou dobu tu svou paellu vaří blbě a že tam patří brambory, okurek a hořčice. Vlastně fantazii se meze nekladou, takže co se vleze na tu obrovskou pánev, to tam můžou prdnout. Akorát počítám s tím, že budu muset odtamtud rychle zmizet. Vezmu to zpátky přes Neapol a ukážu jim margheritu z listovýho těsta, kečupu a eidamu. :-K

bucecek: já taky, Zdeni!!:-)

Vařila jsem to v práci a mělo to veliký, kladný ohlas-brambory-nebrambory. Zákazníci si to vyžádali znova na příští týden!! Jano, díky!!

zdenicka00:;-):-D:yes::yes::yes::yes:

Františka- Františko, ty chyby ve Vašem komentáři zase vypovídají něco o Vás.:-(

BILKOVAI::-8:-8:-8 díky, Ivetko;-)

:-p:-p:yes:

Mám vytisknuto, protože se mi recept moc líbí a určitě si pošmákneme, protože recepty od Tebe nás nikdy Jani nezklamaly:-K:yes:+

Pěkné, zkusíme, neviděla jsem včera Babicu, ale je to rychlé a chutné:-K;-):yes:

Porada: Přijímám;-). nejsem vztahovačná;-)

omlouvám se za překlepy.

Miquel: Tak jsem to teda upravila. Původně se to tak i jmenovalo, jen jsem nechtěla, aby případný uživatel, který by hledal zrovna tento recept narazil na tento-neoriginál, ale přímo na Babicův recept;-)

Tématické fráze:
kuřecí paella, bramborová paella, kureci bramborova paella, co je paella, drůbeží paella, paella s klobásou, kuřecí bramborová paella babica, paella hrnec, drubezi paela, co je to paella, kuřecí paella s ryzi, ryže na paella, prava paela valencie, paella babica, kuřecí paela, babica paella, paella recept, paella bramborova, paela s bramborem, špaňělska paila

Suroviny:
brambory, řízky kuřecí, hrášek mražený, okurky sterilované, cibule, paprika čerstvá červená, hořčice, olej, pepř, sůl, cibulka jarní, paprika sušená sladká, chilli, olej olivový

Přidat fotografie receptu